SERVEIS

SERVEIS

Inbound màrqueting

Inbound màrqueting

Un cop definida la teva identitat, l'inbound màrqueting consisteix en posar-se en la pell del consumidor en el moment de presa de decisions. El procés és el següent:

Atraure visites, és a dir, aconseguir l'atenció d'estranys
Convertir leads, fer que aquests 'estranys' s'interessin en nosaltres i ens donen informació de contacte
Tancar clients, aconseguir que aquests contactes es converteixin en clients
Delectar, transformar els clients en promotors de la teva marca

 

Social Media

Social Media

Les xarxes socials formen part del procés de decisió de compra de molts consumidors. Res és casual i estar per estar ha deixat de ser innocent. L'important és saber com estar, què dir i amb qui parlar.

I com tot en aquesta vida, hem de tenir una estratègia. En aquest cas, per treballar la teva presència en social media i tenir molt clars els teus objectius:

  • estàs per què vols crear una comunitat a la qual fidelitzar i que interactuïn amb la teva marca?
  • busques un canal d'atenció al client?
  • vols trobar un espai on plasmar la teva cara més informal?

Com més preguntes ens fem, més fàcil serà arribar a la resposta. Després, el pla estratègic, la implementació i la dinamització tindran un sentit coherent!

Content Marketing

Content Marketing

Escriure sent fidel a la teva marca, a la teva identitat i utilitzant la teva visió: aquest és el nostre objectiu. El màrqueting de continguts és més que escriure què ets i quins són els teus productes. És una estratègia, la meta és atreure l'atenció dels teus clients perquè es quedin a la teva web i facin un pas més i vulguin conèixer els teus serveis.

A I love me dissenyem, redactem i monitoritzem. 

Dissenyem l'estratègia de continguts, identificant els públics objectius, seleccionant els canals, desenvolupant el pla estratègic i ...

Redactem. Escrivim. Subratllem. Creem històries al voltant de les paraules que defineixen la teva marca i ...

Controlem. Mesurem. Monitoritzem. És a dir, ens assegurem que el que escrivim arriba bé al seu destí.

Gabinet de premsa

Gabinet de premsa

Donar-se a conèixer a través de la reputació dels mitjans de comunicació. El quart poder? Amb Internet, els mitjans online mantenen un pols interessant amb els mitjans tradicionals. Sigui com sigui, captar l'atenció dels periodistes és sempre un repte que farà brillar a la teva marca.

Cal ser sincer, explicar una història amb un valor afegit, aconseguir transmetre tot el teu coneixement i que sigui valorat, establir vincles estables entre tu i els mitjans. T'ajudem a creuar aquest pont.

Disseny

Disseny

Una imatge arriba allà on les paraules no arriben. Són la porta a aquesta dimensió que fa sentir que estàs a prop d'alguna cosa o algú amb qui t'identifiques. Les marques boniques, els bons dissenys, emocionen, et fan tremolar, ens fan ser terriblement mitòmans. Vols conèixer el nostre equip de disseny i multimèdia? Et fondràs.

Identitats corporatives, webs, anuncis, il·lustracions...

 

Interactius

Interactius

Si sumem paraules i disseny, el resultat és un homenatge directe als sentits. Els interactius barregen els sentits i permeten viure la comunicació des d'un punt de vista holístic.

Una experiència comunicativa que és el complement perfecte per aconseguir un impacte de grans dimensions que perdurarà en la memòria dels teus clients.

Formació

Formació

Saber comunicar és un dels reptes més importants del nostre dia a dia. Tenim un bon producte, sabem vendre bé 'en persona', però les xarxes se'ns resisteixen. Què comunicar? Com fer-ho? A quines hores? Per a qui? Sorgeixen molts dubtes a l'hora d'iniciar una estratègia en el 2.0. Perquè tot, TOT, és una estratègia. 

T'ajudem a definir-la, a aprendre a dominar-la amb seguretat i a que sigui un èxit. Demana'ns informació i et preparem un projecte de formació adaptat per a tu.

WIT EYEWEAR
SA COTXERA
MUSEU AGBAR DE LES AIGÜES
FINQUES CEL BLAU
BETTER CARE
CUBUS GAMES
BEBÉ INNOVA
EXPO HOTELS & RESORTS